kompanija  |  partneri  |  reference  |  kontakt  | 
Drugi smatraju da Srbija treba da uđe u Evropu.
Mi smatramo da Srbija treba da živi u digitalnom svetu


I radimo na tome. Svakodnevno uređujemo podatke o putnoj infrastrukturi. Dodajemo objekte od interesa. Za državne institucije. Za multinacionalne kompanije. Za turiste. Za korisnike računara koji su na putu.

Verujemo da je i poslovima u dvadesetprvom veku mesto u digitalnom svetu. Zato smo stvorili poslovni informacioni sistem koji je postao ravnopravan konkurent stranim rešenjima zvučnih imena. I više od toga jer je bolje prilagođen domaćim propisima. I ne samo to. Bliži smo vama. Zato brže reagujemo na potrebe svakog našeg korisnika.

Stvaramo i druga rešenja. Programe koji nalaze primenu u različitim segmentima profesionalne primene računara u našim preduzećima. Programe koji su vam dobro prilagođeni. Koji deluju inteligentno. Softverska rešenja koja vam svakoga dana pomažu da radite fleksibilnije. Jeftinije. Efikasnije.

Sve ono što vam pomaže da zajedno živimo u digitalnom svetu.
planplus

Teško je i zamisliti: na jednom mestu nalaze se digitalne mape putne mreže Srbije i detaljni planovi 900 gradova i naselja.

Sve na dohvat vaše ruke. Sve u novoj verziji programa PlanPlus.

finteligent

Ako nas pitate, kompjuterski programi treba da se ponašaju inteligentno. Naročito kada su u pitanju finansije.

Zato smo i nazvali naš program Finteligent. Finansijski inteligentan.

formular 1

Ako do sada niste videli na delu program koji već godinama štedi pare i sate rada korisnicima širom Srbije, ni sami ne zate šta ste propustili.

Stvar je jednostavna: Formular 1 je program za popunjavanje i štampu svih zakonom propisanih poslovnih obrazaca i izveštaja.